DPF filter je del izpušnega sistema

DPF filter je vitalni del predvsem vozili z dizelskimi motorji, pojavljajo pa se tudi v bencinskih, saj izpušne pline očistijo trdnih delcev ter saj, ki so zelo škodljive za zdravje ljudi, za okolje. A kot vsi mehanični izdelki tudi filtri trdnih delcev niso večni in se pokvarijo oziroma zamašijo.

Dizelski motorji zaradi narave svojega delovanja, vse bolj pa tudi bencinski motorji tvorijo saje, drobne delce amorfnega ogljika, ki lahko ne le v naših pljučih ampak tudi v krvnem obtoku in celotnem telesu povzročijo ogromno zdravstvenih težav. Za to je pomembno, da saje ne pridejo v atmosfero, ampak se jih ustavi že v samem izpušnem sistemu. Za to poskrbi DPF filter, ki je postali pomemben člen vsakega dizelskega in tudi številnih bencinskih avtomobilov.

Kakovosten DPF filter si lahko po dostopnih cenah kupite v spletni prodajalni, kjer so vam na voljo še številni drugi kakovostni avto deli.

Čiščenje DPF filtra za optimalno delovaje vašega vozila

Številna podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo avto delov pa tudi z avto servisi, vas stalno opozarjajo na to, da morate vozilo na servis pripeljati že takoj, ko samo zaslutite, da ne deluje tako, kot bi moralo. Prav tako vam priporočajo preventivno čiščenje DPF filtra, še preden dokončno pride do zamašitve.

Preventivno čiščenje DPF filtra vam omogoča, da s tem lahko povečate življenjsko dobo filtra tudi za polovico. Eno od priznanih podjetij vam ponuja suho čiščenje DPF filtra brez aditivov. V podjetju menijo, da je takšen postopek najučinkovitejši, ker vam zagotavlja odlično suho ter tudi za okolje prijazno obliko čiščenja.

Omenjeno podjetje lahko obiščete tudi na njegovi spletni strani, kjer vam predstavljajo še druge storitve in izdelke po cenovno zelo dostopnih cenah. Če želite z njimi priti v stik, je najbolje, da jim za začetek pošljete kar mail ali pa jih pokličete po telefonu.