Hitro dobavljivi rezervni deli za traktor 

Rezervni deli za traktor niso lahko dobavljivi in enostavno dostopni. Znamka Zetor pa preko svojih zastopnikov in serviserjev poskrbi za hitro dobavo za svoje traktorje. Lahko je to velika prednost za kmetovalce, saj se pri svojem delu ogromno zanašajo na svoj traktor. Rezervni deli  podjetja Zetor so zaslužni za to, da se bo kmetovalec lahko zanesel na traktor tudi takrat, ko ga izpostavlja večjim obremenitvam.

Vedno je treba seveda paziti tudi na to, da se odločimo za kvalitetne in originalne rezervne dele. Pri tem je pametno, da koristimo profesionalne storitve pooblaščenih serviserjev. Na voljo ima kmetovalec tudi neoriginalne rezervne dele za traktor. Toda ne rešitve niso zanesljive. Obljubljen prihranek ne bo prišel do izraza, saj nas bodo novi rezervni deli za traktor kmalu pustili na cedilu. Veliko bolj pametno je, da že na začetku vložimo v dober traktor. Pomembno je tudi izbrati znamko, ki ponuja dobro podporo in dostop uporabnikov. Na to mislimo na originalne rezervne dele. 

Ergonomsko zasnovane vrtne kosilnice 

Vrtne kosilnice so učinkovite in morajo zagotavljati odlično ergonomijo. Ne glede na to, ali boste izbrali model z eno ali variabilno vaše hitrostjo pogona lahko pričakujete zanesljivo delovanje, ki bo zadovoljilo vse vaše potrebe. Vrtna kosilnica vas mora tudi obvarovati pred poškodbami in napetostjo v mišicah.  Nekatere vrtne kosilnice vam dajo celo čudovito izkušnjo v naravi. Vrtna kosilnica mora imeti kompaktno zasnovo, ki vam tako zagotavlja odlično okretnost, dušenje na ročajih pa poskrbi za dodatno ergonomijo. Večjo vzdržljivost in enostavno vzdrževanje pa nam da robusten okvir in dodelane podrobnosti.

Kosilnice, ki so iz enega dela, so naravnost iz stiskalnice. To pomeni, da ni varjenih delov. To je prednost kosilnice, ki vam tudi zagotavlja stabilno delovanje in torzijsko togost. Enodelno kosišče do določene mere spregleda tudi napaki pri uporabi, ter večjo trpežnost.

Eden izmed korakov, ki vam zagotavlja popolno trato, je tudi popolna dolžina. Vrtna kosilnica mora biti hitro in enostavno pripravljena. Le z eno samo ročico nastavljate višino košnje.