Husqvarna izdelki s sodobnimi inovacijami

Znamka Husqvarna je znana po izvrstnih izdelkih, na katere se lahko zanesemo pri raznovrstnem delu na prostem. Ena izmed značilnosti tega proizvajalca pa je tudi naklonjenost do inovacij, kar se pozna pri končni uporabniški izkušnji. Posebej uporabniki motornih žag in vrtnih kosilnic bodo hitro spoznali različne prednosti teh naprav v primerjavi s konkurenčnimi izdelki.

Vsaka motorna žaga Husqvarna obljublja prav posebno izkušnjo pri uporabi. Čeprav gre za zmogljivo opremo, ki je pogosto okorna in težka, uspeva Husqvarna pri svojih žagah ustvariti občutek udobja, ki ni le prijeten, temveč tudi koristen pri delu. Motorna žaga Husqvarna je uporabna za vsa mogoča opravila, še posebej za zahtevno delo, pri katerem je potrebna zmogljiva in natančna žaga. Pri dolgoročni uporabi pridejo do izraza še druge odlike, ki izvirajo iz sodobnih inovacij. Napredni pogonski sistemi skrbijo za optimalen prenos sil, s tem zagotavljajo brezhibno delovanje žage ob minimalni porabi goriva. Varčnost dopolnjuje tiho delovanje, piko na i pa dodaja zmanjšana količina plinskih izpustov. Vse to so detajli, s katerimi naredi motorna žaga Husqvarna veliko razliko v primerjavi z izdelki drugih znamk.

Na področju vrtnih kosilnic izstopajo predvsem sodobne samohodne kosilnice, na primer Husqvarna LC 353 AWD. To je napredna bencinska kosilnica, ki se uvršča v višji kakovostni razred in je namenjena zahtevnejšim uporabnikom. Husqvarna LC 353 AWD ima dovršen pogon na štiri kolesa, ki se povsem prilagaja terenu, na katerem kosimo. Brez težav bo ta kosilnica kos tudi razgibani podlagi in strmim naklonom, ob vsem tem pa še vedno zagotavlja prijetno izkušnjo za uporabnika in seveda brezhiben rezultat pri košnji. Večina prednosti, ki jih ponuja Husqvarna LC 353 AWD s pomočjo sodobnih inovacij, se pokaže šele v praksi – to je recimo poleg štirikolesnega pogona še pametni sistem za upravljanje hitrosti, spet pa gre omeniti tudi napreden motor, ki ima svoje specifične prednosti.