Izbira poda nam lahko olajša življenje

Mogoče je to malce pretiravanje, ampak če bomo svoj dom opremili tako ,da bomo ves čas morali se kot miške po prstih premikati okoli na koncu ne bomo prav ničesar dobrega dosegli. Če se odločimo za obstojne in robustne materiale lahko živimo normalno in ne riskiramo ,da bi po nesreči delali škodo domu. Primer takega materiala so vinil plošče. Večina ljudi se jih spomni iz osnovnih šol ali vrtcev, saj so tam celotna poslopja prekrita s tem materialom. To mogoče ni čisto potrebno ampak vinil plošče so znane po tem, da so eden izmed najbolj odpornih materialov, ki jih lahko namestimo na tla.

Prav vse vinil plošče so odporne na praske in vdolbine, prav tako pa so odporne na vodo, ki jim prav nič ne škodi. Tudi čistimo jih lahko samo z vodo in nekim dodanim čistilom, pa še to samo , če se počutimo kot da res želimo prostor narediti kar se da čist.

Velikokrat pozabimo na notranja vrata

Če je pod nekaj, s čimer se povprečno kar veliko ukvarjamo pa so notranja vrata nekaj, na kar mnogokrat pozabimo in to popolnoma po nepotrebnem. Če bi dejansko nekoliko pomislili bi lahko videli, da lahko notranja vrata močno spremenijo izgled prostora, v katerem se nahajamo. Najbolj bi izstopalo samo dejstvo, da lahko izberemo vrata, ki se ali ujemajo s steno, in zaradi tega nekoliko izginejo, lahko pa se odločimo za izstopajočo barvo, ki poudari, da so notranja vrata del oblikovanja prostora in pod nobenim pogojem ne smejo biti pozabljena. Če se nam ne zdi potrebno, da bi prav menjali vsa notranja vrata pa lahko samo preprosto jih pobarvamo, a se vseeno priporoča, da če želimo kaj posebnega, da si to dejansko privoščimo, saj le na tak način vemo, da bodo vrata tudi obstala točno taka kot so.