Lamelne zavese za pisarne in poslovne prostore

Lamelne zavese se zelo velikokrat namesti v pisarne, ker so izjemno funkcionalne in zavzamejo malo prostora. Pisarno naredijo elegantno ter ji omogočijo urejen izgled. Kljub temu, da so ta tip zaves najde največkrat v poslovnih prostorih, se določeni kupci odločijo, da bodo lamelne zavese postavili tudi v svoj dom. Največkrat je to zaradi antistatične obloge, ki omogoča enostavno vzdrževanje zaves.

Lamelne zavese lahko tudi dopolnimo s klasičnimi zavesami ter dobimo krasen izgled prostora. Pri nakupu si lahko izberemo želeno širino trakov. Ti so lahko široki med 63 milimetri ter 250 milimetri. Tako lahko vsak izbere želeno širino. Ožji trakovi nam ustvarijo nežen videz prostora, širši pa bolj robustnega.

Lamelne zavese preprečujejo bleščanje, zato so izjemno primerne za pisarne z računalniki. Dobro se namreč zavedamo, da računalniki izjemno obremenjujejo oči in ravno zato mora biti naš delavni prostor prijeten ter sproščujoč. Tako vzdušje nam zagotovo ustvarijo primerne zavese.

Plise senčila za zaščito pred soncem

Plise senčila so idealen moderen dodatek v vašemu domu, ki vam omogoči zaščito pred soncem in krasno okrasitev prostora. Pri izbiri imamo na voljo veliko različnih barv ter vzorcev, ki nam v prostor pripeljejo točno to, kar si želimo. Svežino, moderen videz ter izjemno funkcionalnost izdelka. Plise senčila lahko namreč namestimo tja, kamor želimo in jih pomikamo po oknu na točno določeno višino.

Plise senčila lahko montirate sami ali pa se prepustite strokovnjakom, ki bodo vaša senčila strokovno namestili. Različni ponudniki imajo dobro pripravljene internetne strani, ki vam bodo prikazale celotno ponudbo in različne modele posameznih senčil.

Plise senčila so idealna za alergike, ker se nanje ne nabira nadležen prah. Njihovo vzdrževanje je enostavno, saj jih ni potrebno veliko čistiti. Kadar jih ne potrebujemo jih enostavno stisnemo skupaj. Ob uporabi, pa jih lahko raztegnemo po celotnem oknu.