Motorne kosilnice različne travnate površine

Pravijo, da je urejena zelenica pred domom ogledalo gospodarja. Hkrati pa lahko rečemo, da za vsako lepo urejeno zelenico stoji dobra kosilnica. Ob hitrem in naglem načinu življenja nam pri urejanju zelenih površin v okolici doma ali vikendov pomagajo tudi kakovostne motorne kosilnice.

Motorne kosilnice z bencinskim motorjem so močnejše in uporabne za večje travnate površine oziroma površine z različno višino trave. Motorno kosilnico poganja bencinski motor za kar potrebujemo zadostno količino goriva. Za redno vzdrževanje je potrebno menjati olje in svečke.

Motorne kosilnice z elektromotorjem so primerne za manjše travnate površine predvsem za urejanje zelenic okoli doma. Pri delu so omejene z električnim kablom, saj ta vrsta kosilnic za svoje delovanje potrebuje električno omrežje. Električni motor je običajno tih in za okolje manj obremenjujoč. Redno vzdrževanje ni zahtevno, saj ni potreb po čiščenju raznih filtrov, ki so značilni za bencinske motorne kosilnice.

Husqvarna avtomower 450X za vedno popoln videz trave

Zelenica na našem vrtu nam predstavlja prostor za sprostitev, igro in druženje s prijatelji. Zato je pomembno, da je naše preživljanje prostega časa tudi v prijetnem ambientu, ki nam ga naš vrt ponuja. Vendar pa redno vzdrževanje naše zelenice zahteva tudi veliko časa, ki pa nam ga pogosto primanjkuje. Z robotsko kosilnico Husqvarna avtomower 450X bo naša zelenica tako redno lepo pokošena, mi pa si bomo lahko vzeli čas za druženje s prijatelji na lepo pokošenem vrtu.

Husqvarna avtomower 450X je robotska kosilnica, ki bo opravila košnjo trave namesto vas. Je samostojna naprava, ki se sama odpravi na košnjo trave. Izmenjavanje košnje in polnjenja se lahko odvija cel dan oziroma dokler delo ni opravljeno. Robotska kosilnica Husqvarna avtomower 450X s svojim delovanjem zagotavlja enoten videz trave. S podprto navigacijo lahko premaguje ovire na razgibanem terenu do naklona 45 stopinj. Je tiha naprava, ki ne moti s košnjo ponoči.