Multifunkcijski laserski tiskalnik je izjemen pisarniški pripomoček

Multifunkcijski laserski tiskalnik je eden izmed najboljših tiskalnikov, ki so na voljo na slovenskem trgu. V pisarni je tiskalnik naprava, ki nam lahko v hitrem časovnem obdobju izdela izročke, kopije, natisne naslove na pisemske ovojnice, izpiše Excelove tabel in še bi lahko naštevali. Če v pisarni ne bomo imeli dobrega orodja za tiskanje, bo uspeh našega podjetja lahko bistveno manjši.

Multifunkcijski laserski tiskalnik imajo vstavljen dolgotrajen toner, ki tudi več mesecev brez težav neprestano tiska. To je tudi glavna prednost laserskih tiskalnikov, saj imajo v sebi ogromne tonerje, ki jih ne bomo tako hitro porabili. Vsekakor je dobro, da smo pri tiskanju varčni, saj se pri tem porabi tudi ogromno papirja.

Multifunkcijski laserski tiskalnik varčno razporeja barvo na papir in ravno zato je ako priljubljen. Njegove kartuše resnično dolgotrajno brezhibno delujejo. Pri zamenjavi moramo vedno namestiti originalen toner, saj bi z cenenimi ponaredki lahko naredili veliko škode. Zato je pomembno, da nam barvo dostavi le pooblaščeni serviser, ki bo znal pravilno zamenjati porabljeni toner.

Konica Minolta C250i z zaslonom na dotik

Konica Minolta C250i je odličen tiskalnik in fotokopirni stroj za tiskanje črno-belih dokumentov. Njegova velika prednost je majhen zaslon na dotik, preko katerega ga brez težav upravljamo. Dober tiskalnik ima tudi možnost, da ga sprogramiramo za vsakega posameznega uporabnika. Tako ima vsak uporabnik svoje geslo, ki mu omogoča dostop do tiskalnika. To podjetjih porabijo, da lažje beležijo porabo kopij.

Konica Minolta C250i deluje z maksimalno hitrostjo in nam v eni minuti lahko natisne 25 kopij. Seveda lahko izbiramo tudi med različnimi formati papirja, na katerega bomo tiskali. Največkrat se seveda uporabi klasični A4 format, včasih pa potrebujemo tudi večje formate.

Konica Minolta C250i nam omogoča tiskanje na papir, ki meri kar 1,2 metra dolžine in ravno zato je tako vsestransko uporaben in priljubljen.