Parketarstvo v okolici Ljubljane

Parketarstvo je obrt s katero se ukvarja veliko različnih slovenskih obrtnikov, ki se trudijo s proizvodnjo in polaganjem leseni podov in tal. Les je resnično bogastvo, ki nam ga dajo naši in tuji gozdovi. Leseni izdelki so od veno veljali za prestiž in zato, se marsikateri posameznik še vedno odloči, da bo v svoj dom položil lesena tla, ki bodo blagodejno vplivala na počutje celotne družine. Najbolje je, da položeni parket samo naoljimo in tako resnično občutimo naravo pod svojimi nogami. 

Parketarstvo nam lahko ponudi več različnih vrst parketov. Najbolj priljubljen in zato največkrat naročen je dvoslojni gotovi parket, ki je narejen in krtačenih in oljenih desk. Ta parket se trenutno veliko namešča tudi zaradi izgleda, ki je trenutno izredno moderen. Poleg tega pa kupci naročajo udi masivni kmečki pod, lamelni parket, klasični parket, Kant parket in Tehno parket. 

Parketarstvo, ki ga bomo poklicali za naročilo, ima zaposleno strokovno osebje, ki nam bo vse vrste parketa predstavilo in nam znalo svetovati, katera vrsta parketa bo najbolj optimalna za naše potrebe. 

Hrastov parket primeren za talno gretje

Hrastov parket je še vedno najbolj priljubljen med vsemi parketi. Odlikuje ga izredno veliko pozitivnih lastnosti, zaradi katerih ga kupci še vedno največkrat izberejo za svoje stanovanje. Ker se veličina posameznikov odloči za talno gretje, si izberejo dvoslojni gotovi parket, ki je idealen za talno ogrevanje. 

Hrastov parket je namensko narejen tako, da ga bomo položili čez cevi, ki bodo ogrevale naš dom. Za podlago ima šest slojno vezano ploščo, ki je odporna na temperaturne razlike ter tako idealna za grelne sisteme. Takšen parket se položi izjemno hitro, saj je izdelan s sistemom na utor, tako da delavci položijo v enem dnevu. 

Hrastov parket nam nudi izjemno dolgo garancijo. Najbolj kvalitetni proizvajalci zagotavljajo tudi trideset letno brezskrbno uporabo hrastovega parketa.