Ročni paletni viličar je izjemno vodljiv v vseh tesnih prostorih

Ste prevoznik tovornjaka in se prav gotovo strinjate, da je ročni paletni viličar nepogrešljiv pripomoček v vseh tovornih prevoznih sredstvih? Širok ročaj krmilnega mehanizma uporabniku zagotavlja potreben občutek varnosti, saj učinkovito zaščiti roke pri vsakem manevru, medtem ko podvozje z nizkim polaganjem prepreči nevarnost poškodbe stopal. Funkcionalna zasnova brez ostrih robov in vogalov ročnega paletnega viličarja ponuja velik kot vrtenja volana na obeh straneh, kar omogoča izjemno vodljivost in manevriranje znotraj priklopnika ali v drugih tesnih prostorih.

 

Ročni paletni viličar ima torzijsko zelo odporno in močno podvozje, kar omogoča varno prenašanje tovora tudi do 2500kg. Preseženo nosilnost zazna tlak olja in ventil samodejno zaklene vilice in s tem prepreči morebitne strukturne poškodbe viličarja. Ker so krmilna in tovorna kolesa zelo kakovostna, je uporaba viličarja tiha. Zaradi vlečnih ležajev na vseh sklepih zagotavlja nemoteno delovanje v daljšem časovnem obdobju, hkrati pa zahteva izjemno malo vzdrževanja.

 

Linde viličar je nepogrešljiv delovni stroj za prevoz skladiščne tehnike

 

Podjetje Linde je globalna premium blagovna znamka z dolgoletnimi izkušnjami tehnologije hidrostatičnega pogona. Številni nabor izdelkov izpolnjuje najvišje zahteve strank glede tehnologije, učinkovitosti, funkcionalnosti in oblikovanja. Linde zajema vsa področja v logistiki, od osnovnih skladiščnih viličarjev, do viličarjev, ki so sposobni dvigovati težka bremena. Linde viličar zagotovo kraljuje v vrhu kvalitetnih in naprednih delovnih strojev, ki s svojim stalnim razvojem omogoča konstantno prilagajanje potrebam strank.

 

Če iščete učinkovit in praktičen pripomoček v vašem skladišču ali gradbenem podjetju in boste z njim gospodarno ravnali, potem je Linde viličar ravno pravšnji za vas, saj lahko izbirate bodisi takšne s pogonom na plin, diesel ali električni tok. Z Linde paletnimi, regalnimi in drugimi viličarji boste lahko prenašali številno skladiščno tehniko, za zahtevnejše prenose pa so vam na voljo tudi težji viličarji. Zagotovo vam bo katerikoli Linde viličar dobro služil, če ga boste redno vzdrževali in pozornost posvetili nastavitvam natančnega delovanja stroja.