Steklena pregradna stena za svetle prostore

Steklena pregradna stena ima veliko prednosti, ki jih opazimo šele, ko jo vgradimo v primeren prostor. Ena izmed teh prednosti je zagotovo svetloba, ki skozi predelno steno, brez težav pronica v vse prostore. Naravna svetloba je za delo in za človeka izredno pomembna, saj se pri umetni svetlobi hitro začnemo počutiti slabo. 

Steklena pregradna stena je vedno izdelana po naših željah in zahtevah. Na voljo imamo različne velikosti in debeline steklenih pregradnih sten. Te lahko merijo vse od 20 milimetrov pa tja do 50 milimetrov. Debelejše kot so , boljšo zvočno ter toplotno izolacijo nam nudijo. Vendar nam s svojo tankostjo ne bodo jemale dragocenega prostora, ki ga v poslovnih prostorih vedno zmanjkuje. 

Steklena pregradna stena mora biti izdelana iz kakovostnega kaljenega stekla, ker bo le tako lahko omogočala varnost in udobje. Največkrat so steklene stene kombinirane z aluminijem, ki je odličen in lahek material, ki ima dolgo življenjsko dobo

Protipožarna vrata iz aluminija

Protipožarna vrata so namenjena temu, da nas varujejo pred požarom in dimnimi plini, ki so lahko smrtno nevarni. Nameščajo jih v različne prostore, kjer je v primeru požara, potrebna visoka stopnja varnosti. V kolikor so vrata odlično narejena, nas bodo pred požarom in dimom varovala tudi 30 minut in več. 

Protipožarna vrata so lahko narejena po naših željah. Največkrat kupci naročijo enokrilna vrata, lahko pa si zamislimo tudi dvokrilna, ki jih navadno namestimo v garaže. Po izdelavi nam jih proizvajalec tudi pravilno vgradi v naš prostor, saj morajo biti izredno natančno nameščena na okovje. 

Protipožarna vrata so lahko tudi izredno elegantna. Prodajalci imajo na voljo več različnih designov, md katerimi lahko izbiramo. Na tak način poskrbimo, da izgled našega doma in naše garaže ni skvarjen. Narejena so lahko tudi v kombinaciji s steklom in tako poudarijo lepoto našega doma.