Talne keramične ploščice za pohodno obremenjene površine

Talne keramične ploščice lahko postavimo v tisti prostor, kjer si želimo imeti trden in odporen material, ki ne bo občutljiv na poškodbe. Keramične ploščice so zaradi svoje obstojnosti uporabljene v vseh večjih sprejemnih hodnikih poslovnih stavb, v dvoranah ter v garažah in skladiščih. 

Talne keramične ploščice lahko pridejo v stik z vodo, pa tudi z maščobo, trdovratno umazanijo ter različnimi kemikalijami za čiščenje. Ker so izredno dobro zaščitene so praktično neuničljive. Navadno jih postavimo v vse prostore v hiši, kjer vemo, da bodo velikokrat umazane. V veliko primerih jih najdemo tudi na zunanjih površinah v pod nastreških, na letnih terasah in na balkonih. Dobro se obnesejo povsod, saj odlično prenašajo temperaturne razlike in se ne bodo poškodovale ne ob previsoki vročini in niti ob izredno nizkih temperaturah pod ničlo. 

Talne keramične ploščice pa morajo biti nakupljene premišljeno. Pred naročilom moramo razmisliti, kam jih bomo postavljali. Pomembno je, da vemo kolikšno obremenitev bodo morale prenesti, saj so posamezne ploščice narejene za točno določene razmere.  

Keramične ploščice za kuhinjo po akcijski ceni

Keramične ploščice za kuhinjo morajo biti narejen tako, da nam b primeru razlitje tekočine ne bo zdrsnilo. Torej moramo biti pri nakupu pozori, da ne kupimo izredno gladkih ploščic, na katerih nam bi lahko zdrsnilo. Takšne ploščice morajo biti tudi v kopalnici, saj je tam vedno veliko vode. 

Keramične ploščice za kuhinjo velikokrat imitirajo kamen ali marmor, saj sta to še vedno najbolj zaželena materiala. Z njimi lahko obložimo tudi pult in si tako izdelamo čudovit unikaten kamniti kuhinjski pult, ki bo izgledal točno tak, kot bi bil iz pravega kamnja. 

Keramične ploščice za kuhinjo so narejene tudi v izgledu betona, ki je vedno bolj aktualen, saj je primeren za industrijski slog, ki se uveljavlja v zadnjih letih. Cenovno gledano pa je najbolje kupiti klasične ploščice, ki bodo vedno privlačne.