Toplotna črpalka zrak voda postavlja nov standard med toplotnimi črpalkami

Toplotna črpalka zrak voda zagotavlja najvišji letni maksimalni prihranek med vsemi modeli toplotnih črpalk. 

Lahko se zahvalimo samo edinstveni akustični zasnovi, da je tovrstna črpalka ena od najtišjih črpalk na trgu. Funkcija hlajenja uporabniku zagotovi udobno notranjo klimo tud v najbolj vročih poletnih mesecih. Če imate bazen boste s toplotno črpalko zrak voda bistveno zmanjšali tudi stroške ogrevanja bazenske vode.

Toplotna črpalka zrak voda se lahko pripravi za povezavo z aplikacijo, ki uporabniku omogoča nadzor sistema na daljavo. To je še posebno uporabno, kadar ste odsotni,ali samo, ko potrebujete pomoč serviserja.

Toplotna črpalka zrak voda je bila razvita z uporabo zadnje tehnologije. Poraba energije je zmanjšana na najnižjo raven z neprekinjenim optimiranjem treh ključnih parametrov delovanja. Le ti so pretok zraka, pretok hladiva in pretok tekočine v ogrevalnem sistemu. Energijo, ki je pridobljena iz zraka v okolice, se uporabi za ogrevanje sanitarne vode in distribucijo s sistemu ogrevanja bivalnih prostorov in nudi uporabniku učinkovit prihranek energije pri zelo nizkih temperaturah.

Toplotna črpalka prihaja iz nove serije toplotnih črpalk 

 Le ta je primerna za stanovanjske stavbe, ki nimajo dodatnega ogrevanja in potrebujejo konstanten nivo zmogljivosti. Ima oznako za Total capacity, kar pomeni skupna zmogljivost.

Nova linija zmore brez kakršne koli pomoči električnega grelnika ohranjati enako nazivno zmogljivost tudi pri minus 20 stopinjah Celzija. T – CAP istočasno zagotavlja zelo visoko učinkovitost in to ne glede na zunanjo temperaturo ali temperaturo vode. Najvišja temperatura vtoka je 60 stopinj Celzija. Nova H generacija T – CAP toplotnih črpalk je sposobna ogrevati prostor vse do minus 28 stopinj Celzija.

Toplotna črpalka je zelo tehnološko izpopolnjena in tudi cena je konkurenčna. Toplotna črpalka vam bo olajšala žep in denarnico za okoli 9,720,00 evrov. Strokovnjaki pa vam zagotavljajo, da se vam bo nakup izplačal, ter da bo kmalu povrjen.