Urejanje okolice hiše

Vsaka hiša ima vrt, ki ga je potebno urejati. Naj gre za košenje trave, obrezovanje dreves, sajenje rož ali vzgajanje vrtička, za vse je potreben čas in seveda primerna oprema. Osebno me urejanje okolice hiše izjemno veseli, zato sem si pred kratkih kupil nekaj opreme, s katero je delo res precej lažje in tudi hitrejše opravljeno.

Motorne kosilnice

Sam prisegam na znamko Husqvarna. Z njimi imam same dobre izkušnje. Z nobenim strojem do sedaj nisem imel težav, vsi so delali zanesljivo in opravili delo, kot je treba. Tudi zdaj sem se odločil za isto znamko. Najprej sem kupil kosilnico. Motorne kosilnice so po mojem mnjenju najboljša izbira za košnjo trave, še posebej, če kosite nekoliko večje površine. Primerne so tudi za razgiban teren, kot ga imam tudi sam doma. Košenje trave je sedaj res veliko lažje, zelo sem zadovoljen z izbiro motorne kosilnice.

Žaga za delo okrog hiše

Kakšen teden kasneje sem ugotovil, da potrebujem še žago. Poznimal sem se o izbiri motorih žag in raziskal trg. Na koncu sem se odločil za žago husqvarna 135. Gre za učinkovito žago, ki je primerna tudi za “hobi mojstre”, kot sem sam. Je lahka za manevriranje, vendar močna in učinkovita za urejanje okolice hiše. Tudi cenovno je ugodna in to je še en razlog več, zakaj jo morate imeti doma. Po mojem mnjenju je pravilna izbira za delo okrog hiše in je primerna za vsa opravila.

Z zadnjimi nakupi sem izjemno zadovoljen. Prepričan sem, da to niso zadnji stroji znamke Husqvarna, ki jih bom imel. Priporočam jih vsem!