ZenBook z najnovejšo tehnologijo

ZenBook je odlične in izjemno napreden računalnik, ki ima vgrajeno vrhunsko tehnologijo in je primeren za vse napreden uporabnike, ki svoj prenosnik zaradi službenih obveznosti nepresano prenašajo naokrog. Združuje namreč zelo tanko elegantno obliko in odlično zmogljivost, ki se lahko kosa z najboljšimi prenosniki na slovenskem trgu. 

ZenBook pohvalijo tudi zaradi izjemno občutljivega zaslona na dotik. Vsak zaslon na dotik mora biti izdelan tako, da bo v vsakem trenutku odreagiral. Pri slabše zasnovanih prenosnikih, nam funkcija dotika ne bo vedno dobro delovala in se bomo morali resnično potruditi za uspešno upravljanje programov s pomočjo dotika. Pri najboljših modelih pa zaslon postane odlična interaktivna tabla, po kateri lahko brez težav tipkam, usmerjamo in vodimo določen program ali predstavitev. 

ZenBook ima zaslon narejen v 4K UHD ločljivosti, ki bo zadovoljila predvsem vse navdušence nad računalniškimi igrami. Veliko programerjev se z veseljem sprošča ob igranju iger in pri nakupu novega prenosnika pomislijo tudi na to. Z ZenBook-om si bo vsakdo zagotovil, da bo izkušnja igranja iger odlična ter nepozabna. 

Računalniki Mega z vso potrebno opremo

Računalniki Mega so pri nakupu že opremljeni z vso najnovejšo opremo, ki je na voljo. Pomembno je, da imajo naložen Windows sistem, s katerim po računalnik Mega brezhibno delal. Za vse tiste, ki se posvečajo pisanju ter veliko uporabljajo Word, je pomembno, da ima vsako računalnik naložen najnovejši Office 365, s katerim bomo poleg pisanja ustvarjali odlične predstavitve ter izdelovali kvalitetne tabele v Excelu ter že marsikaj. 

Računalniki Mega so navadno namizni in jih zato velikokrat namestijo v računalniške učilnice. V vsaki šoli je namreč potrebno imeti zadostno število računalnikov, na katerim se lahko istočasno izobražuje več učencev. Ker so računalniki Mega primerni za učenje, lahko nanje naložimo različne izobraževalne programe, preko katerih se lahko učijo bodoči učenci. Z novim računalnikom Mega bomo zagotovo uspešno predajali vse potrebno znanje.